Home Achterhoek Trainer vertrekt toch bij SV Grol

Trainer vertrekt toch bij SV Grol

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Ondanks een overeengekomen contractverlenging tot de zomer van 2025 ziet Philip Agteres toch af van nog een seizoen bij SV Grol. De 45-jarige trainer uit Wierden heeft het bestuur van de eersteklasser laten weten dat in verband met een verandering in de werksituatie en de tegenvallende reistijd naar Groenlo hij toch geen extra jaar bij SV Grol wil blijven.

Op de website van de club geeft Agteres een toelichting: “Ik heb grote twijfels of ik de energie, inzet en tijd, dat gevraagd wordt bij een grote club als Grol, kan blijven bieden in een nieuw seizoen. Deze twijfel werd steeds groter. Daarom voel ik me genoodzaakt om deze (late) keuze alsnog te maken. Ik zal tot de zomer alles in het werk stellen om Grol voor de eerste klasse te behouden.”

Het bestuur van SV Grol betreurt maar respecteert het besluit van de trainer en zal zich gaan richten op het werven van een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 24/25.

Agteres begon dit seizoen als opvolger van William Krabbenborg op Sportpark Den Elshof. Na het kampioenschap van vorig seizoen speelt Grol nu in de eerste klasse H op zowel zaterdag als zondag en staat SV Grol momenteel op nacompetitiepositie tien.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |