App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SV Epe legt nieuwe trainer voor twee seizoenen vast

SV Epe legt nieuwe trainer voor twee seizoenen vast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bülent Akar wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Epe. Bij de tweedeklasser uit de Veluwe wordt hij de opvolger van Marcel van Walderveen die Sportpark de Wachtelenberg na een seizoen al zal verlaten. Akar heeft direct een contract getekend tot 2026 bij de club waar hij op zesjarige leeftijd begon met voetballen.

Bülent Akar voetbalde verder onder meer voor Go Ahead Eagles, EZC, SEH, Koninklijke UD en WHC waarna bij vanwege een knieblessure vroegtijdig moest stoppen. De 50-jarige trainer uit Wezep was onder meer actief bij SEH, DOS Kampen, sv Hatto Heim, vv Nunspeet, WHC, VSCO, OWIOS en Alcides. Bij de eersteklasser uit Meppel werd Akar halverwege februari ontslagen.

Op de website van SV Epe geeft Akar een toelichting: “Ik voel een sterke verbinding met de gemoedelijke sfeer van SV Epe, die goed past bij mijn achtergrond en karakter. Ik ben gedisciplineerd en bezit de kwaliteiten om van individuele spelers een hecht team te maken, met als doel onze supporters te vermaken met goed voetbal, zonder het belang van resultaten uit het oog te verliezen.”

Na de overstap naar de zaterdag en de degradatie van vorig seizoen staat SV Epe nu op nacompetitieplek elf in de tweede klasse H.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |