App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sportclub Groessen na rust langs SV Basteom (foto’s)

Sportclub Groessen na rust langs SV Basteom (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sportclub Groessen heeft dankzij een sterke tweede helft het duel in de middenmoot van de vierde klasse C tegen SV Basteom met 2-1 gewonnen. Op Sportpark Heggeakkers kwam de fusieclub uit Steenderen van de vertrekkende trainer André Evers voor rust op voorsprong dankzij een doelpunt van Sem Klein Ressink. Onder lastige omstandigheden met veel wind en regen kwam Groessen in de tweede helft op gelijke hoogte dankzij het vijftiende competitiedoelpunt van topscorer Roel Laffra. Robin van Ussen werd matchwinner voor het team van trainer Marco van Eekeren door de 2-1 te scoren.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |