App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ervaren oud-prof naar VV Nunspeet

Ervaren oud-prof naar VV Nunspeet

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dennis van der Wal speelt volgend seizoen bij VV Nunspeet. De 37-jarige oud-prof voetbalde onder meer bij PEC Zwolle, Cambuur Leeuwarden, WHC Wezep, Flevo Boys, Sparta Nijkerk, Go Ahead Kampen en Dieze West en kwam onder meer tot 101 wedstrijden in de Keuken Kampioen divisie.

Van der Wal heeft de afgelopen maanden al meegetraind bij de tweedeklasser uit Nunspeet en de technische commissie van VV Nunspeet meldt dat Van der Wal daarin een zeer goede indruk heeft achtergelaten. De rechtervleugelverdediger geeft op de website van VV Nunspeet onder meer aan dat hij “zeer veel zin heeft om op de zaterdag weer te gaan voetballen om met zijn ervaring en winnaarsmentaliteit de jonge spelersgroep te helpen om sportieve stappen omhoog te maken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |