App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Belangrijke zege Eldenia op FC Bergh (foto’s)

Belangrijke zege Eldenia op FC Bergh (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Eldenia heeft zondagmiddag drie belangrijke punten veroverd door in de spannende derde klasse C met 1-0 te winnen van concurrent FC Bergh. Het winnende doelpunt op Sportpark Elden Oost werd in de tweede helft gescoord door Bas Brouwer. Beide ploegen kregen in een open en aantrekkelijke wedstrijden genoeg mogelijkheden te scoren, maar uiteindelijk bleef het bij 1-0. Door de zege passeert Eldenia Spero op de ranglijst en stijgt het naar de ‘veilige’ negende plaats op de ranglijst. FC Bergh staat zevende met twee punten meer en een wedstrijd minder.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |