App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Versterking voor FC Trias uit eerste klasse

Versterking voor FC Trias uit eerste klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jordy Schutten voetbalt komend seizoen bij derdeklasser FC Trias. De 20-jarige inwoner van Groenlo speelt nu bij eersteklasser SV Grol, waar hij vanaf zijn zesde al voetbalt. Bij zijn nieuwe club komt Schutten trainer William Krabbenborg weer tegen, de trainer onder wie hij zijn debuut in het eerste team van Grol maakte.

Na het kampioenschap van vorig seizoen is SV Grol nu de nummer tien van de eerste klasse H. FC Trias staat de op de zesde plaats in de derde klasse A. Op de website van zijn nieuwe vereniging geeft Schutten een toelichting op zijn keuze om volgend seizoen op Sportcomplex ’t Huitinkveld in Winterswijk te gaan voetballen: “Onlangs heb ik besloten om bij Grol te vertrekken en ik de overstap naar FC Trias ga maken. Gezien mijn leeftijd wil ik veel meer aan spelen toekomen waardoor het spelplezier hopelijk weer terugkomt. Bij Grol heb ik samengewerkt met de huidige hoofdtrainer William Krabbenborg en dat heeft zeker bijgedragen aan mijn keuze om bij FC Trias te gaan voetballen. Onder hem ben ik gedebuteerd en heb daar een goed gevoel aan overgehouden. Daarentegen ken ik ook een aantal spelers van de huidige 1e selectie erg goed en deze jonge spelersgroep spreekt mij enorm aan. Kortom: de keuze was snel gemaakt en ik hoop op een mooie tijd bij FC Trias waarbij ik erg belangrijk wil zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |