Home Laatste Nieuws Drie aanwinsten voor Beuningse Boys

Drie aanwinsten voor Beuningse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bij het zondagteam van Beuningse Boys keren volgend seizoen drie oude bekenden terug. De tweedeklasser uit Beuningen van trainer Martijn Bartels kan in seizoen 2024/25 weer beschikken over Lorenzo Rieken (SC Woezik), Frenk Wouterse (SV Orion) en Roan Dollmann (SV Orion).

De 28-jarige aanvaller Lorenzo Rieken vertrok in 2015 uit Beuningen en komt negen jaar later na uitstapjes bij BVC’12, Juliana’31, VV Alverna en SC Woezik weer terug op Sportpark De Ooigraaf. Middenvelder Frenk Wouterse speelt nu bij Vierde divisieclub SV Orion, de 26-jarige Wouterse voetbalde ook bij Juliana’31 en Germania. De aanvallend ingestelde Roan Dollmann vertrok in de zomer van 2023 naar SV Orion en keert na een seizoen in Nijmegen weer terug in Beuningen.

Beuningse Boys is de huidige nummer acht van de tweede klasse G. Op de eigen website geeft Raymond van Ewijk van de technische commissie nog een toelichting: “Dit jaar zijn we zeven spelers kwijtgeraakt; vijf aan clubs in de regio en twee vaste krachten zijn gestopt. Toch kunnen we zeggen dat we met de groep die er nu staat tot op heden een puike prestatie leveren. Vanuit zaterdag 1 hebben we een mooie impuls gekregen dit seizoen, dit verdient de complimenten aan de groep en staf van onze zaterdag tak. Ook de wekelijkse inbreng van onze JO17-1 spelers is meer dan welkom gebleken. Vanuit deze groep hebben dit jaar vijf jonge talenten van 16 jaar hun debuut mogen maken, hoe mooi is dat, de jeugd heeft de toekomst!”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl