Home Laatste Nieuws 2G: Nivo Sparta en Roda Boys winnen, verlies Theole en Achilles’29

2G: Nivo Sparta en Roda Boys winnen, verlies Theole en Achilles’29

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De spanning in de top van de zuidelijke tweede klasse G met vier Gelderse titelkandidaten is verder toegenomen. Koploper Theole en Achilles’29 verloren, Nivo Sparta en Roda Boys wonnen. Hierdoor is de voorsprong van Theole op achtervolger Roda Boys geslonken tot een punt, Nivo Sparta volgt op vier punten. Achilles’29 is door de 3-0 nederlaag bij GJS afgehaakt in de titelstrijd en moet via de nacompetitie promoveren.

Theole leek dankzij doelpunten van Joost Bouman en Remon van Lavieren de lastige uitwedstrijd bij SV Parkhout te gaan winnen, maar de opportunistisch spelende fusieclub uit Nieuwegein won dankzij twee goals in de slotfase alsnog van de koploper uit Tiel. De 0-1 zege van Roda Boys bij de buren van Wilhelmina’26 was de zevende achtereenvolgende driepunter voor de titelkandidaat uit Aalst. Nivo Sparta won met 1-2 van hekkensluiter VV Hardinxveld. VV Tricht verloor thuis met 0-1 van GRC-14 en zakt door de vijfde opeenvolgde nederlaag verder op de ranglijst.

Stand bovenin 2G:
1. Theole 19.38
2. Roda Boys 19.37
3. Nivo Sparta 19.34
4. Achilles’29 19.30
5. GJS 19.28

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl