App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainingskamp Albufeira

Trainingskamp Albufeira

door Redactie
0 reacties Afbeelding van Dragan Gazdik via Pixabay

Een trainingskamp in Albufeira is ideaal om even van de gewone routine af te stappen. Een perfecte plek om te trainen en te werken aan teambuilding. De Algarve heeft alle ingrediënten voor een geslaagd trainingskamp: zon, strand en perfecte sportvelden. Even van Nederlandse bodem afstappen om vervolgens terug te keren als een onverslaanbaar team.

Tijdens een trainingskamp naar de populaire vakantiebestemming Albufeira verblijf je in een drie – of vier sterren hotel. Daar is alles geregeld voor jou en jouw teamgenoten. Het verblijf ligt dichtbij de trainingslocatie. Zo maken jullie je nooit druk over het vervoer, je loopt naar de goed onderhouden velden. Uiteraard zit er een retourvlucht naar Albufeira inbegrepen. Voor vragen en opmerkingen kun je meteen terecht bij één van onze medewerkers op locatie! Nog voor het kamp gaan wij op zoek naar een oefentegenstander van een gewenst niveau. Bij het boeken van de reis geven wij jou de mogelijkheid om dit aan te geven.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |