App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Longa’30 versterkt zich met speler van buurman

Longa’30 versterkt zich met speler van buurman

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jur Bokkers maakt in de zomer de overstap van RKZVC naar Longa’30. De 23-jarige middenvelder uit Zieuwent speelde in de jeugd al vijf seizoenen bij Longa’30 na een periode bij RKZVC en FC Twente. Bokkers is nu bezig aan zijn tweede periode bij RKZVC, waar hij in verband met een drukke studie vooral in het tweede team speelt.

Op de website van Longa’30 geeft Bokkers een toelichting op zijn keuze naar Longa’30 te vertrekken: “Ik ben heel blij om weer terug te zijn! Ik heb hier veel bekenden en kan weer elke week op niveau trainen. Ik hoop snel het voetbalritme op te kunnen pakken en aansluiting te vinden bij de rest van de selectie. Hopelijk kan ik dan snel mijn bijdrage leveren aan de club.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |