App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee aanwinsten voor TEC

Twee aanwinsten voor TEC

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

TEC heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met verdediger Marciano van Leijenhorst van DVS’33 Ermelo en met middenvelder Redouan Hazzat van Sportlust’46.

De 30-jarige Marciano van Leijenhorst is een linksbenige centrale verdediger die in zijn periode voor DVS’33 Ermelo onder meer uitkwam voor FC Utrecht, Jong FC Groningen/Cambuur, FC Lienden, Hercules en IJsselmeervogels. Op de website van TEC geeft Van Leijenhorst een toelichting:  “Ik heb altijd goede ervaringen gehad met TEC. Ik ken de club redelijk goed omdat ik meerdere malen tegen TEC gespeeld heb en daar ook op natuurgras gespeeld wordt, waar ik een voorstander van ben. Ik heb contact gehad met Guido van Rijn over de club en hij heeft mij positieve verhalen verteld over de club, daarnaast hebben zij een sterke selectie en de ambitie om terug te keren naar de tweede divisie. Na gesprekken met Eric Speelziek over de doelstellingen van het elftal en de club voor volgend seizoen was de keuze voor mij snel gemaakt om volgend seizoen voor TEC uit te mogen komen. Ik heb er super veel zin in en hoop dat we successen mogen gaan behalen volgend seizoen met aanvallend en goed voetbal!”

De technisch vaardige middenvelder Redouan Hezzat speelt bij concurrent Sport’46 en was is in het verleden actief bij Bennekom en NSC Nijkerk. De 26-jarige middenvelder uit Ede is blij met zijn nieuwe club: “Mocht TEC dit jaar nog niet terugkeren naar de tweede divisie (en dat hoop ik wel), dan verwacht ik dat we volgend jaar in de derde divisie kampioen worden. Ik ben een fanatieke voetballer die graag voor de prijzen speelt, veel goals wil meepikken en een belangrijke bijdrage aan het team wil leveren. Ik ken TEC als een ambitieuze club met een grote naamsbekendheid binnen het amateurvoetbal en ik hoop dat ik mijn ambities om op het hoogste amateurvoetbal uit te komen samen met TEC te kunnen realiseren.”

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Broer 22 maart 2024 - 23:49

Alleen maar spelers halen die geen binding hebben met de club en het publiek.Hoe lang gaarTEC dit vol houden.

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |