App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Middenvelder van eersteklasser naar Sportclub Westervoort

Middenvelder van eersteklasser naar Sportclub Westervoort

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Thomas Rood sluit volgend seizoen aan bij tweedeklasser Sportclub Westervoort. De technische middenvelder voetbalt dit seizoen voor het eerst bij Bennekom en kwam tot op heden tot twaalf optredens in de competitie bij de eersteklasser. De 20-jarige Arnhemmer doorliep de jeugdopleiding van VDZ en speelde vorig seizoen in de competitie met VDZ tegen Sportclub Westervoort.

Thomas Rood is na doelman Erik Wijnbergen de tweede versterking voor Sportclub Westervoort. De zondagclub uit Westervoort van trainer Wim Bleijenberg staat op een knappe vierde plek in de tweede klasse G nadat het in 2022 kampioen van de vierde klasse werd en in 2023 kampioen van de derde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |