App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Derde aanwinst voor SDS’55

Derde aanwinst voor SDS’55

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ruben Schreuder speelt volgend seizoen bij vierdeklasser SDS’55 meldt Ede Stad.nl. De 25-jarige multifunctionele linkspoot voetbalt dit seizoen bij competitiegenoot en koploper SV Harskamp, maar maakt in Harskamp door de flinke concurrentie maar weinig speelminuten. Schreuder was in het verleden ook actief bij SDV Barneveld.

Schreuder is na Rick Roelofsen (VV Lunteren) en Matthijs van de Kamp (VVOP) alweer de derde aanwinst voor de dorpsclub uit Wekerom van trainer Maarten van den Top. SDS’55 is de nummer vijf van de vierde klasse A en is nog in de strijd om een ticket voor de nacompetitie.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |