App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Buiting per direct weg als trainer Concordia Wehl

Buiting per direct weg als trainer Concordia Wehl

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Michel Buiting is per direct vertrokken als hoofdtrainer van Concordia Wehl. De derdeklasser uit Wehl laat via een bericht op de website weten dat na gesprekken tussen trainer, staf en selectie gezamenlijk geconcludeerd is dat het beter is om de samenwerking voortijdig te beëindigen. Freek Linnenbank zal het seizoen als interim-trainer afmaken met André Pastoors en Swen Kock als assistenten. In november werd al bekend dat Buiting na dit seizoen zou stoppen als trainer op Sportpark De Grindslag, Jan Lorsé wordt volgend seizoen zijn opvolger.

Concordia Wehl staat met 18 punten uit 18 wedstrijden momenteel op nacompetitieplaats elf in de derde klasse C en verloor zondag thuis met 1-2 van RKSV Driel. Zondag staat de uitwedstrijd in Zevenaar tegen OBW op het programma. Concordia Wehl maakt na dit seizoen de overstap van de zondag naar de zaterdag en hoopt dan in de derde klasse op zaterdag te starten.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |