App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Basisspeler De Treffers vertrekt naar Derde divisieclub

Basisspeler De Treffers vertrekt naar Derde divisieclub

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Azzeddine Dkidak vertrekt na dit seizoen bij De Treffers. De 23-jarige inwoner van Amsterdam heeft een contract tot 2026 getekend bij IJsselmeervogels, titelkandidaat in de Derde divisie A. Dkidak is na Oussama Bouyaghlafen (Kozakken Boys) en Torino Hunte (DVS’33 Ermelo) de derde speler van de Groesbeekse Tweede divisieclub die na dit seizoen vertrekt.

Dkidak speelt sinds december 2022 bij De Treffers en is op meerdere posities inzetbaar, de laatste periode veelal als aanvallende linksback. Dkidak speelde onder meer in de jeugdopleiding van Vitesse en bij FC den Bosch en het Italiaanse Como en is bij De Treffers een zeer gewaardeerde basiskracht.

Op de website van IJsselmeervogels zegt Jaap Jan de Graaf: “We zijn blij dat we met Azzeddine tot overeenstemming zijn gekomen. Hij heeft zich intussen bewezen in de top van de Tweede divisie en wilde graag dichter bij huis voetballen. We zien in hem een buitenspeler met een sterk linkerbeen, die zowel vanaf rechts als vanaf links uit de voeten kan. Hij is diverse malen door onze scouts bekeken, evenals door Gert Jan, en iedereen is positief over zijn komst. Bij De Treffers speelt hij geregeld als back, maar viel ons vooral die keren op dat hij als buitenspeler speelde, hij neemt bovendien de corners en vrije trappen vanaf rechts en laat hij zich als een teamplayer gelden. Azzeddine heeft het in zich een smaakmaker te worden op De Westmaat en zien daarom uit naar zijn komst.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |