App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Hierden haalt talent uit Derde divisie

VV Hierden haalt talent uit Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eren Turan Yavuz speelt volgend seizoen bij v.v. Hierden. De 22-jarige inwoner van Harderwijk maakt al vier jaar onderdeel uit van de selectie van Derde divisieclub DVS’33 Ermelo en is zowel op de backposities als op het middenveld inzetbaar.

De talentvolle speler uit de jeugdopleiding van DVS’33 kwam tot 29 duels in de Derde divisie voor de geelzwarte formatie, de laatste keer was echter in september 2023. Afgelopen zaterdag speelde de technisch vaardige Eren Turan Yayuz een helft met DVS’33 onder 23 tegen Kampong.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |