App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Valleivogels haalt flankspeler naar Scherpenzeel

Valleivogels haalt flankspeler naar Scherpenzeel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ethan van Zwol speelt volgend seizoen voor s.v. De Valleivogels. De 24-jarige inwoner van Amersfoort speelt op dit moment in de derde klasse met het eerste zondagelftal van Roda’46. De club uit Leusden stopt na dit seizoen echter met prestatief voetbal op de zondag.

Ethan van Zwol doorliep de hele jeugdopleiding bij Roda’46 en speelt voor het zevende seizoen in het eerste zondagelftal. Volgens de website van tweedeklasser De Valleivogels is Van Zwol een gedreven rechtsbenige speler die op beide flanken uit de voeten kan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |