App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Roda’28 heeft nieuwe trainer vastgelegd

Roda’28 heeft nieuwe trainer vastgelegd

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sven Jeuriëns is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Roda’28. Bij de vierdeklasser uit Winssen wordt Jeuriëns de opvolger van Dinand van Haaren die na twee seizoenen Sportpark De Boshof verlaat en de overstap maakt naar competitiegenoot Rood Wit.

Sven Jeuriëns is momenteel voor het derde seizoen trainer van  vierdeklasser VV Achates. De trainer uit Millingen komt bij de dorpsclub in Winssen waarschijnlijk bij een vierdeklasser te werken, maar Roda’28 moet als de nummer negen van de vierde klasse D nog wel naar beneden kijken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |