Home Laatste Nieuws Drie versterkingen voor Veensche Boys

Drie versterkingen voor Veensche Boys

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Veensche Boys heeft de selectie voor volgend seizoen een flinke kwaliteitsinjectie gegeven. Volgend seizoen spelen Daan Broere (Roda’46), Thomas Koelewijn (vv Eemdijk) en Tarik Evre (DVS’33 Ermelo) hun thuiswedstrijden op Sportpark Nijkerkerveen. Veensche Boys is met een voorsprong van vijf punten op VRC koploper van de tweede klasse B en lijkt voor het eerst sinds 2011 terug te keren in de eerste klasse.

Daan Broere is een 23-jarige doelman die bij Veensche Boys de stoppende keeper Jordy Deckers moet opvolgen. Broere woont in Amersfoort, speelde bij Jong Go Ahead Eagles en keept nu in Leusden bij eersteklasser Roda’46. Thomas Koelewijn is een 23-jarige aanvaller uit Spakenburg die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Derde divisieclub VV Eemdijk en daarvoor voetbalde bij SV Spakenburg en IJsselmeervogels. Meest verrassende aanwinst is Tarik Evre, de 27-jarige inwoner van Nijkerk is momenteel aanvoerder van DVS’33 Ermelo en voetbalde in het verleden onder meer bij Vitesse, PEC Zwolle, Almere City en N.E.C.

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Jelle Zwanepol 3 april 2024 - 14:16

Vooral Tarik Evre zal een enorme aanwinst zijn.

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl