Home Laatste Nieuws DVS’33 Ermelo hengelt oud-prof binnen

DVS’33 Ermelo hengelt oud-prof binnen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Torino Hunte speelt volgend seizoen in het geelzwart van DVS’33 Ermelo. De snelle vleugelaanvaller is bezig aan zijn tweede en laatste seizoen bij Tweede divisieclub De Treffers en moet het dit seizoen in Groesbeek vooral met invalbeurten doen. De 33-jarige aanvaller speelde onder meer bij VVV Venlo, FC Den Bosch, Almere City en FC Eindhoven en kwam tot 53 wedstrijden in de Eredivisie en 165 duels in de Keuken Kampioen Divisie. Hunte woont in Almere en heeft een contract voor één seizoen getekend bij de Derde divisieclub uit Ermelo.

Op de website van DVS’33 geeft Edmund Mijnheer van de technische commissie een toelichting: “Torino is een vleugelspeler met diepgang en met het vertrek van Roemeon waren we nog op zoek naar zo’n type speler. Daarnaast brengt hij de nodige ervaring met zich mee. Wij zijn dan ook blij met zijn komst komend seizoen”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl