App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws RKSV ’t Peeske dichtbij periodetitel na derbyzege

RKSV ’t Peeske dichtbij periodetitel na derbyzege

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

RKSV ’t Peeske heeft zondag de derby tegen vv Montferland met 2-0 gewonnen. Door de winst in de subtopper is ’t Peeske zo goed als zeker winnaar van de tweede periodetitel, alleen WVW heeft nog een theoretische kans op het periodekampioenschap. ’t Peeske heeft met vijftien punten uit vijf wedstrijden de maximale score in de tweede periodetitel. Op Sportpark De Kolkstede werd vv Montferland met 2-0 verslagen dankzij twee doelpunten van Jesse Roosendaal.

Koploper SV Nijmegen won in Weurt met 0-1 van WVW en lijkt hard op weg naar het kampioenschap en promotie naar de vierde klasse. Daarachter strijden waarschijnlijk vv Montferland, Loil en Loo om twee nacompetitietickets. Loo won dankzij drie doelpunten in het laatste kwart van de wedstrijd met 0-3 van Babberich, aanvoerder Stijn Goris scoorde twee keer. Loil won in Pannerden met 0-1 van PSC, SDZZ was met 3-1 te sterk voor SDZZ en Gelders Eiland won in Aerdt met 3-0 van Eendracht Arnhem.

Stand tweede periodetitel (7 duels, SV Nijmegen heeft al een periodetitel):
1. ’t Peeske 5.15 (17-3)
2. Nijmegen 6.13
3. Loo 7.12
4. Montferland 6.10
5. Gelders Eiland 6.10
6. WVW 5.9 (12-12)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |