Home Arnhem AVW’66 stopt opmars van OVC’85 (foto’s)

AVW’66 stopt opmars van OVC’85 (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

AVW’66 heeft zaterdagmiddag in Oosterbeek de derby tegen OVC’85 met 1-4 gewonnen. Beide clubs zijn bezig aan een opmars in de derde klasse A waar de verschillen bijzonder klein zijn. Op Sportpark De Bilderberg beslisten de bezoekers uit Westervoort in de eerste helft de wedstrijd met fraaie doelpunten van middenvelder Mohamed Ettajiri, verdediger Justin Beek en aanvaller Shewar Ali. In de tweede helft kwam OVC’85 via Ampa van de Drift terug in de wedstrijd, maar Nigel Damen zorgde voor de beslissing: 1-4.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl