App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vincent Selhorst nieuwe trainer vv Doetinchem

Vincent Selhorst nieuwe trainer vv Doetinchem

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

De Gelderlander meldt dat Vincent Selhorst de nieuwe trainer van vv Doetinchem wordt. De roemruchte vereniging uit Doetinchem gaat volgend seizoen een herstart maken in de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal. De afgelopen twee seizoenen moest de hoofdmacht van vv Doetinchem door het bestuur uit de competitie gehaald worden na een aantal incidenten.

Vincent Selhorst gaat het trainen van zaterdagclub vv Doetinchem combineren met zijn werkzaamheden als trainer van vierdeklasser Pax op zondag. In het verleden werkte de 39-jarige trainer uit ‘s-Heerenberg op deze manier bij Terborg en Pax.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Insider Pax 16 maart 2024 - 18:00

Sterkte met deze trainer vv Doetinchem

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |