App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer vertrekt per direct bij Sportclub Brummen

Trainer vertrekt per direct bij Sportclub Brummen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Marc Mölder is per direct vertrokken als hoofdtrainer van Sportclub Brummen. De derdeklasser uit Brummen laat op de website weten dat na uitgebreid overleg en met instemming van alle betrokken partijen besloten is om per direct uit elkaar te gaan. Voorzitter Paul Busser geeft op de eigen website een toelichting: “We hebben altijd goed samengewerkt met Marc alleen was er van beide kanten te weinig vertrouwen dat dit in de komende maanden het geval zou blijven”.   Roland Barink zal het seizoen als interim-hoofdtrainer afmaken en Edwin Kleverwal wordt als extra assistent naast Aram Sanders aan de technische staf toegevoegd.

Sportclub Brummen draaide lang mee in de bovenste regionen van de derde klasse A, maar na twee punten uit de laatste zes wedstrijden is de club uit Brummen inmiddels gezakt naar de zevende plaats en dreigt zelfs degradatie naar de vierde klasse. Afgelopen week kwam voor Sportclub Brummen een einde aan het ijzersterke bekerseizoen door thuis met 0-3 te verliezen van eersteklasser FC Winterswijk.

In december werd al bekend dat het contract met Marc Mölder niet zou worden verlengd, volgend seizoen is Jeroen van der Tol de nieuwe hoofdtrainer op Sportpark De Hazenberg.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |