App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 1G: Winst Bennekom en SDC Putten, remise bij NSC Nijkerk-DTS Ede

1G: Winst Bennekom en SDC Putten, remise bij NSC Nijkerk-DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SDC Putten heeft een bijzonder goede week in stijl afgesloten, in eigen huis werd met 6-1 van SC Woezik gewonnen. Omdat concurrenten DTS Ede en asv Dronten verrassend punten verspeelden, kwam er nog extra goed nieuws voor het team van trainer Boateng.

Na zeges op Duno en Unicum won SDC Putten op De Putter Eng voor de derde keer in acht dagen. Binnen 25 minuten was de thuiswedstrijd tegen SC Woezik al beslist door twee goals van Charif en een treffer van Oosterhoff. In het tweede deel liep de koploper verder uit via doelpunten van Schuin (2x) en Hansen: 6-1.

Bennekom won even verrassend als knap met 0-1 van asv Dronten. Roy de Graaf maakte in de eerste helft de enige treffer, door de zege laat Bennekom  de degradatiezone achter zich en kan het stiekem naar de stand in de tweede periode kijken. NSC Nijkerk en DTS Ede speelden met 1-1 gelijk, een resultaat waar beide clubs weinig aan hebben. De doelpunten vielen na rust via Haikaz Vervaart voor de bezoekers uit Ede en Arslan Gümüs uit een penalty voor de thuisclub.

Om 18:00 staat de topper tussen RKHVV en csv Apeldoorn op het programma.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |