App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe doelman voor VV Scherpenzeel

Nieuwe doelman voor VV Scherpenzeel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Lars Molenaar keept volgend seizoen bij vv Scherpenzeel. De 21-jarige doelman uit Ulft maakt de overstap van Derde divisieclub DOVO naar de ambitieuze Vierde divisieclub uit Scherpenzeel en zal bij het team van trainer Koen Jansen de concurrentiestrijd met Stef Brummel aan gaan. Tweede doelman Dennis van den Berg vertrekt na dit seizoen van Scherpenzeel naar ONA’53

Lars Molenaar speelde in het verleden bij SDOUC, De Graafschap en Duno voordat hij in 2022 de overstap naar DOVO maakte. Omdat een definitieve doorbraak in Veenendaal vanwege de aanwezigheid van de ijzersterke concurrent Nick van den Dam uitbleef, kiest Molenaar nu voor vv Scherpenzeel.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |