App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvaller De Valleivogels kiest voor derdeklasser

Aanvaller De Valleivogels kiest voor derdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nadat al eerder bekend was geworden dat Tomas Vaarkamp na dit seizoen zou vertrekken bij tweedeklasser De Valleivogels, is inmiddels ook duidelijk wat zijn nieuwe club gaat worden. Volgens De Barneveldse Krant kiest de 27-jarige aanvaller uit Terschuur voor SC Hoevelaken, de huidige nummer drie van de derde klasse B.

Tomas Vaarkamp vertrok in de zoektocht naar zijn sportieve plafond vorig seizoen bij Terschuurse Boys. Bij tweedeklasser De Valleivogels bleef de speeltijd voor de snelle aanvaller beperkt. Ondanks een gesprek met Marcel van der Hoop, de nieuwe trainer van Terschuurse Boys, kiest Vaarkamp met SC Hoevelaken voor de rivaal van de club uit zijn woonplaats.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |