App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Tricht heeft tijdelijke oplossing gevonden

VV Tricht heeft tijdelijke oplossing gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dick Wammes is minimaal de komende twee weken de interim-hoofdtrainer van VV Tricht. De tweedeklasser moest op zoek naar een oplossing nadat afgelopen maandag Jacob van Zanten met onmiddellijke ingang besloot te stoppen als hoofdtrainer van de dorpsclub. Dick Wammes was in het verleden onder meer hoofdtrainer van Beesd en Buren en is bereid om in ieder geval de komende wedstrijden in de zuidelijke tweede klasse G tegen Nivo Sparta (uit) en GRC 14 (thuis) op de bank te zitten.

Glenn Robbemondt van de technische commissie van VV Tricht geeft op de eigen website een toelichting: “Na een goed gesprek met Dick is hij bereid om Tricht voor minimaal de komende 2 weken te helpen. Daar zijn wij hem ontzettend dankbaar voor en geeft ons als TC even lucht om te kijken naar een oplossing voor nu en het komend seizoen. In deze 2 weken gaan zowel TC als Dick evalueren met elkaar om te kijken hoe nu verder na deze turbulente periode. Uiteindelijk kent dit verhaal alleen maar verliezers, daar is inmiddels genoeg over gezegd. Wij als club moeten door en denken dat we op de goede weg zijn. Wij bedanken Jacob voor de afgelopen 2,5 jaar waarin hij uitstekend werkt heeft verricht. Wij wensen hem veel succes voor de toekomst.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |