App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee spelers Zwart-Wit’63 stappen over naar concurrent

Twee spelers Zwart-Wit’63 stappen over naar concurrent

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zwart-Wit’63 raakt na dit seizoen twee spelers kwijt aan competitiegenoot VV Zeewolde. Milan Holstege en Donovan Bock vertrekken na dit seizoen bij de derdeklasser uit Harderwijk om in 2024/25 uit te komen voor de ambitieuze derdeklasser uit Flevoland. Zeewolde is de huidige koploper van de derde klasse C, met een achterstand van drie punten staat Zwart-Wit’63 op de derde plek.

De 25-jarige Milan Holstege uit Harderwijk wordt bij Zeewolde de opvolger van Jonas Katshima. De centrale verdediger is bezig aan zijn eerste seizoen bij Zwart-Wit’63 en speelde daarvoor vier seizoenen in de selectie van divisieclub VVOG. Holstege geeft op de website van zijn nieuwe club een toelichting:  “Ik ben heel enthousiast over de ideeën van VV Zeewolde en ik zie het als uitdaging om met Zeewolde mooie resultaten te behalen. Ik ken al een aantal spelers persoonlijk, wat het voor mij ook eenvoudig zal maken om mij aan te passen. De bevlogen en goede gesprekken hebben mij overtuigd om de stap naar Zeewolde te maken en ik wil graag een belangrijke speler worden op mijn positie’.

Donovan Bock is een 24-jarige inwoner van Zeewolde die in het verleden als aanvaller onder meer voor VVOG en vv Hierden uitkwam en zich bij Zwart-Wit’63 richt op de backpositie. Ook hij geeft een uitleg over zijn keuze om naar VV Zeewolde over te stappen:  “Als Zeewoldenaar heb ik altijd al eens de gedachten gehad om actief te zijn bij VV Zeewolde. Ik ken persoonlijk een hoop spelers en de duidelijke ambitie van de club spreekt mij erg aan. Ik kijk er naar uit de stap naar Zeewolde te maken en hier te vechten voor zoveel mogelijk speeltijd.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |