App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvoerder EFC’58 vertrekt naar tweedeklasser

Aanvoerder EFC’58 vertrekt naar tweedeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mika Schuur komt volgend seizoen de hoofdmacht van tweedeklasser FC Horst versterken. De 22-jarige Schuur is al zes jaar een vaste waarde in de hoofdmacht van derdeklasser EFC’58 en bovendien aanvoerder. De middenvelder werd in 2022 kampioen met zijn EFC’58, maar lijkt Sportpark De Zanderij in Ermelo met een degradatie te moeten verlaten. Met vijf punten uit zeventien wedstrijden is EFC’58 de hekkensluiter van de derde klasse C. Wel speelde EFC’58 in de laatste drie wedstrijden steeds knap gelijk tegen een club uit de top drie.

FC Horst verloor de laatste drie duels en is gezakt naar de zesde positie in de tweede klasse H.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |