App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VIOS Vaassen haalt keeper van eersteklasser

VIOS Vaassen haalt keeper van eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Daniël Krosse maakt na dit de overstap van csv Apeldoorn naar VIOS Vaassen. De 23-jarige doelman is momenteel reservekeeper bij de eersteklasser uit Apeldoorn en hoopt bij de derdeklasser in Vaassen meer speeltijd te krijgen. Eerder deze week werd al bekend dat spits Jesper Bourgonje van WSV ook naar het ambitieuze VIOS vertrekt.

Krosse keepte in de jeugd bij Albatross en vertrok op 17-jarige leeftijd naar csv Apeldoorn. Momenteel is de inwoner van Apeldoorn tweede doelman achter Damian Stiemer en speelt hij voornamelijk in bekerduels en oefenwedstrijden. Op de website van zijn nieuwe club geeft de doelman een toelichting: “VIOS komt op mij over als een gezellige vereniging, met een volle kantine na de wedstrijd. Dat vind ik heel belangrijk, daar houd ik zeker ook van! Natuurlijk heb ik ook meerdere wedstrijden van VIOS bekeken. Je ziet dat dit team de potentie heeft om een goede derdeklasser te zijn. Ik denk dat we met dit team en de mensen die er nog bijkomen makkelijk bovenin de derde klasse mee kunnen draaien, om promotie spelen. Het is misschien gevaarlijk om te zeggen dat je kampioen kunt worden, maar je moet wel ambities hebben en voor de prijzen willen spelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |