App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van de Peppel vijfde aanwinst Blauw Geel’55

Van de Peppel vijfde aanwinst Blauw Geel’55

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jip van de Peppel komt Blauw Geel’55 volgend seizoen versterken volgens Ede Stad.nl. De 23-jarige aanvallende middenvelder is dit seizoen actief bij tweedeklasser Lunteren en voetbalde in verleden bij Fortissimo. Mede vanwege een aantal blessures verlopen de laatste seizoenen van Van de Peppel niet naar wens en kiest hij nu voor voetballen op een iets lager niveau bij de vierdeklasser uit Ede.

Blauw Geel’55 wist zich eerder al te versterken met doelman Joris Bouter (DTS Ede), aanvaller Yannick Ploeg (Fortissimo), centrale verdediger Yarno Kuiper (DTS Ede) en aanvallende middenvelder Jacy Groeneveld (Lunteren). Het team van trainer Gerwin Dekker staat op dit moment op de vijfde plaats in de vierde klasse A.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |