App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee nieuwe aanvallers voor DTS Ede

Twee nieuwe aanvallers voor DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Henry Zegers

DTS Ede heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Arthur Gatsjatrian (OSS’20) en Younes Corty (SC N.E.C.). De Nijmeegse vrienden speelden al eerder samen bij de amateurs van N.E.C. en Duno en worden volgend seizoen herenigd op Sportpark Inschoten. Eerder maakte eersteklasser DTS Ede al bekend dat Jorrel Herbolt (WSV), Jarvin de Haan (Duno) en Luc Dolphijn (WAVV) volgend seizoen in het team van trainer Arnold Brehler spelen.

De 23-jarige Arthur Gatsjatrian speelt dit seizoen in de Derde divisie bij OSS’20, maar omdat de formatie uit Oss stopt met prestatievoetbal moest de aanvaller uit Wijchen op zoek naar een nieuwe club. Gatsjatrian was tot op heden viermaal trefzeker voor OSS’20, de spits speelde eerder voor de amateurs van N.E.C. en Duno. Younes Corty is dit seizoen aanvoerder van derdeklasser N.E.C., bij de Nijmeegse amateurs is hij bezig aan zijn tweede periode. De 29-jarige linksbuiten uit Nijmegen kan ook als aanvallende middenvelder spelen.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |