App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws TEC heeft nieuwe keeper gevonden

TEC heeft nieuwe keeper gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Job Schuurman keept volgend seizoen bij TEC meldt de Stadskrant Veghel. De 24-jarige keeper uit Bemmel is bezig aan zijn eerste seizoen bij Vierde divisieclub UDI’19 en keepte voorheen in de jeugdopleiding van Sportclub Bemmel en Vitesse om via N.E.C., Go Ahead Eagles en TOP Oss in 2023 in Uden bij UDI’19 uit te komen.

Job Schuurman wordt bij TEC de opvolger van Bram Kaarsgaren, vorige week werd bekend dat de 23-jarige doelman uit Tiel vertrekt om bij IJsselmeervogels te gaan keepen. Schuurman moet bij TEC de concurrentie aangaan met de talentvolle Nino Walbeek.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |