App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Negen versterkingen voor VV Krayenhoff

Negen versterkingen voor VV Krayenhoff

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Nijmeegse derdeklasser VV Krayenhoff heeft voor het nieuwe voetbalseizoen al negen nieuwe spelers vastgelegd. De verdedigers Dave Goudt (Juliana’31, 29 jaar) en Antoine in den Bosch (SCE, 32 jaar) komen de selectie van trainer Angerlo van Elk versterken. Ook maken de middenvelders Qu Scholten (Juliana’31, 20 jaar), Ricardo Knoop (Blauw Wit, 37 jaar) en Giovanni van den Berg (SCE, 19 jaar) de overstap naar Sportpark De Schoonhorst. Verder wordt de selectie van VV Krayenhoff voor volgend seizoen versterkt met de aanvallers  Kane Wanders (Rood Wit, 21 jaar), Bassam Allsada (SCE, 22 jaar), Jamie Golsby (tweede team Krayenhoff, 34 jaar) en Justin van Wijhe (SV Nijmegen, 24 jaar).

Dankzij het historische kampioenschap van vorig seizoen in de vierde klasse debuteert VV Krayenhoff dit seizoen in de derde klasse. De Nijmeegse zondagclub staat momenteel als de nummer negen van de derde klasse D net boven de nacompetitieplaatsen. Trainer Angerlo van Elk: ,,Wij zijn heel erg blij met deze aanwinsten, dit geeft ons meer mogelijkheden voor volgend seizoen. Onze doelstelling voor dit seizoen is handhaven in de derde klasse, wij willen van VV Krayenhoff een stabiele derdeklasser maken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |