App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Drie Gelderse clubs naar kwartfinale districtsbeker

Drie Gelderse clubs naar kwartfinale districtsbeker

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

AZSV, SDC Putten en FC Winterswijk hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de oostelijke districtsbeker. AZSV speelde in Harderwijk met 1-1 gelijk tegen competitiegenoot VVOG, maar was na een bizarre strafschoppenserie van 19 pogingen per club uiteindelijk de winnaar.

SDC Putten won thuis van de sterke tweedeklasser Unicum Lelystad met 4-0, drie van de vier doelpunten werden in de laatste vijf minuten gescoord. RKHVV kwam dankzij twee goals van Diks knap terug van een 0-2 achterstand tegen Vierde divisieclub Rohda Raalte maar verloor in de blessuretijd alsnog met 2-3. Het bekeravontuur van derdeklasser Sportclub Brummen eindigde dinsdagavond, eersteklasser FC Winterswijk was zoals verwacht te sterk: 0-4. Giovanni Malawau scoorde een hattrick voor de bezoekers.

VVOG Harderwijk- AZSV 1-1, AZSV wint na strafschoppen
SDC Putten– Unicum 4-0
RKHVV- Rohda Raalte 2-3
Sportclub Brummen- FC Winterswijk 0-4
DETO- Excelsior’31 1-3

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |