App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvaller derde versterking voor Elsweide

Aanvaller derde versterking voor Elsweide

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ahmet Ersoy komt de Arnhemse vierdeklasser Elsweide volgend seizoen versterken. De 25-jarige Ersoy is bezig aan zijn eerste seizoen in Zevenaar bij tweedeklasser DCS en speelde hiervoor bij VV Doetinchem. Ersoy kan op meerdere posities in de aanval en op het middenveld spelen. In de winterstop maakte Alper Demiray al dezelfde overstap van DCS naar Elsweide.

Eerder werd al bekend dat Abdellatif El Malki (MASV) en Redouan Eddarkaoui (SML) volgend seizoen de selectie van Elsweide komen versterken. Het elftal van trainer Harun Köprülü staat momenteel op de achtste positie van de vierde klasse E, maar heeft nog een aantal inhaalwedstrijden tegoed.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |