App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vier punten in mindering voor SV Heumen

Vier punten in mindering voor SV Heumen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De KNVB heeft SV Heumen een boete van 300 euro en vier punten in mindering gegeven voor het niet spelen van de competitiewedstrijd van afgelopen zondag thuis tegen DVSG. Een week eerder werd de wedstrijd tussen UHC en SV Heumen ook al afgelast vanwege “het niet opkomen van het bezoekend elftal’. SV Heumen kreeg toen een boete van 150 euro en drie punten in mindering.

SV Heumen is met min zes punten uit elf duels de hekkensluiter van de vijfde klasse E. Het enige winstpunt van het seizoen werd op de eerste speeldag thuis tegen VV Aquila (1-1) veroverd. Voor komende zondag staat DIOSA-Heumen op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |