App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talentvolle spits van SML maakt stap naar eersteklasser

Talentvolle spits van SML maakt stap naar eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Hanifi Deniz is bezig aan zijn laatste maanden bij SML. De talentvolle aanvalsleider van de Arnhemse derdeklasser stapt in de zomer over naar eersteklasser Duno. De 19-jarige Arnhemse spits is de zesde aanwinst voor de nieuwe club van trainer Eric Meijers. Eerder werd al bekend dat ook Milan Bredie van SML naar Duno vertrekt, verder heeft de club uit Doorwerth voor volgend seizoen Bart Schiks (SC Woezik), Dennis Arts (SC Woezik), Cengizhan Genc (Voorwaarts Twello) en Maarten Cohen (SV Kilder) vastgelegd.

Op de website van Duno geeft Hanifi Deniz een korte toelichting: ,,Duno is een geweldige kans voor mij. Verschillende clubs hadden belangstelling voor me, maar hier heb ik op gewacht. Ik ben dag en nacht met voetbal bezig en kan me op dit niveau heel goed verder ontwikkelen. Ik begrijp dat ik niet direct voor de basis gehaald ben, maar ik ga er alles aan doen om direct van waarde te zijn en zoveel mogelijk minuten te maken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |