Home Laatste Nieuws Jacob van Zanten per direct weg als trainer VV Tricht

Jacob van Zanten per direct weg als trainer VV Tricht

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jacob van Zanten heeft besloten per direct te stoppen als trainer van VV Tricht. De 54-jarige trainer uit Beusichem was bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer op Sportpark Crayestein en presteerde de afgelopen seizoenen boven verwachting met de dorpsclub in de tweede klasse. Mede door vier nederlagen in de laatste vijf wedstrijden staat VV Tricht nu op nacompetitieplek twaalf in de sterke tweede klasse G.

Van Zanten neemt met pijn in zijn hart afscheid: ,,VV Tricht is een prachtige club en ik heb hier tweeënhalf jaar met heel veel plezier gewerkt. Vanaf de nederlaag bij SV Parkhout begin februari veroorzaakten bepaalde stromingen binnen de club heel veel negativiteit en werden er mensen en daarmee de club persoonlijk beschadigd. Ik heb er alles aan gedaan om zo goed mogelijk te presteren in een hele zware competitie en iedereen binnen de club zo positief mogelijk te houden, maar na de wedstrijd tegen Roda Boys was het kantelpunt bereikt. Ik heb nog nooit zo’n slechte wedstrijdbespreking gedaan als zaterdag en ben er gewoon klaar mee, heb er geen plezier meer in. Ik heb heel veel vertrouwen in de spelersgroep, bestuur en technische commissie en hoop echt dat Tricht zich met een nieuwe trainer handhaaft in de tweede klasse.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl