App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Spits keert terug bij VIOS Vaassen

Spits keert terug bij VIOS Vaassen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jesper Bourgonje keert volgend seizoen terug bij derdeklasser VIOS Vaassen. De 23-jarige Bourgonje doorliep de hele jeugdopleiding in Vaassen om zes jaar geleden te vertrekken naar AGOVV. Na twee seizoenen bij de Apeldoornse zaterdagclub vertrok de spits, die momenteel vaak als middenvelder speelt, naar WSV. Bij de Apeldoornse eersteklasser speelt Bourgonje vooral in het onder 23 team.

Op de website van zijn nieuwe club geeft hij een korte toelichting: ‘Tijdens de gesprekken die ik de afgelopen tijd bij VIOS heb gevoerd voelde ik echt het vertrouwen van de club. Ik denk dat we met het team dat er straks staat goed mee kunnen draaien in de 3de klasse. In die klasse heb ik al ervaring opgedaan met AGOVV, dus ik weet een beetje wat daarvoor nodig is. Mijn familie en vrienden – veel nog steeds wonend in Vaassen – staan straks ongetwijfeld regelmatig langs de lijn. Ik heb er echt heel veel zin in om weer in het geel-zwarte shirt van VIOS uit te komen!’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |