Home Laatste Nieuws Periodetitel voor Robur et Velocitas

Periodetitel voor Robur et Velocitas

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Robur et Velocitas heeft overtuigend beslag gelegd op de tweede periodetitel van de derde klasse B. Vooraf waren er allemaal scenario’s bedacht voor de uitkomst van het periodekampioenschap, maar deze konden al snel de prullenbak in. Robur et Velocitas won de op papier lastige uitwedstrijd tegen Warnsveldse Boys met 0-6 en is minimaal verzekerd van een ticket in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse.

Bovendien verloor koploper AZC verrassend in Giesbeek met 2-1 van GSV’38 waardoor de voorsprong van het team van de vertrekkende trainer Polman op Robur et Velocitas is gehalveerd tot drie punten. Nummer drie Witkampers verloor met 1-0 van VDZ, het als vierde geklasseerde Sportclub Lochem won met dubbele cijfers van sv Orderbos: 0-11.

Stand aan kop 3B:
1. AZC 17.41
2. Robur et V 17.38
3. Lochem 17.30
4. Witkampers 16.29
5. VDZ 16.28

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl