App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Periodetitel Jonge Kracht na stunt van DVV

Periodetitel Jonge Kracht na stunt van DVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jonge Kracht heeft verrassend de tweede periodetitel van de derde klasse C gewonnen. De club uit Huissen won zelf de thuiswedstrijd tegen DDV’23 met 5-1 en profiteerde van de 0-3 thuisnederlaag van concurrent VIOD tegen DVV.

VIOD had in de thuiswedstrijd tegen DVV genoeg aan een gelijkspel om de tweede periodetitel te veroveren, maar de Doetinchemse ploeg van trainer Rudi Vonk verrassend met 0-3 van DVV. Voor de Duivense subtopper waren Day van den Dam en verdediger Yanick Stark voor rust trefzeker en de ijzersterke middenvelder Justin Kemis in de tweede helft. Het was de tweede nederlaag van VIOD, eerder werd van Spero verloren.

Jonge Kracht won in Huissen met 5-1 van DDV’23 en is dankzij de tweede periodetitel in ieder geval verzekerd van een ticket voor de nacompetitie. Voor het elftal van trainer Gerrit-Jan Barten was aanvoerder en topscorer Joris Boehlé tweemaal trefzeker. Ook Wessel Janssen, Rick Derks, Damon Kruizenga scoorden.

SDOUC won thuis met 5-0 van RKTVC en heeft nu de minste verliespunten van de competitie. De formatie uit Ulft won de eerste periodetitel al.

Stand aan kop 3C:
1. VIOD 17.41
2. SDOUC 16.39
3. Jonge Kracht 17.35
4. OBW 17.29
5. DVV 17.26
6. DVOL 17.26
7. FC Bergh 16.25
8. Driel 16.22

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |