Home Laatste Nieuws Nijmeegse aanvaller naar DOVO

Nijmeegse aanvaller naar DOVO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ifra Sow speelt volgend seizoen bij Derde divisieclub DOVO in Veenendaal. De 22-jarige vleugelaanvaller uit Nijmegen voetbalt dit seizoen bij OSS’20, de Derde divisieclub uit Oss verrast dit seizoen met een flink gerenoveerde selectie in de Derde divisie B maar stopt na dit seizoen met prestatievoetbal.

Ifra Sow kan zowel linksbuiten als rechtsbuiten spelen en voetbalde verder bij N.E.C., Achilles’29 en De Treffers. In Groesbeek speelde het broertje van NEC-spits Sylla Sow 26 duels voor De Treffers in de Tweede divisie. Op de website van DOVO geeft Sow een toelichting: “De club wil, net als ik, het hoogste uit zichzelf halen. Dat is altijd mijn streven geweest. Met doelpunten en assists hoop ik mijn steentje bij te dragen. Volgens mij hebben we een jonge, hongerige groep die er helemaal voor wil gaan. Enkele toekomstige teamgenoten, zoals Timo Pluk, Lars Rebergen en Matthijs van Nispen, zijn me niet onbekend. Dat maakte de overstap nog makkelijker.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl