Home Arnhem 3B: Drie clubs in de race om tweede periodetitel

3B: Drie clubs in de race om tweede periodetitel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Omdat koploper AZC ook al de eerste periodetitel van de derde klasse B heeft veroverd, volgt er zondag een spannende ontknoping in de strijd om de tweede periodetitel. Robur et Velocitas heeft de beste papieren, maar ook Sportclub Lochem en Witkampers maken nog kans.

Stand tweede periode:
1. AZC 8.22
2. Robur et Velocitas 8.18 (+13)
3. Sportclub Lochem 8.16 (+3)
4. KCVO 8.14
5. Witkampers 7.12 (+6)

Programma 10 maart:
Warnsveldse Boys- Robur et Velocitas
VDZ- Witkampers
sv Orderbos- Sportclub Lochem

Later: Witkampers- sv Orderbos

Wanneer Robur et Velocitas zondag de uitwedstrijd van Warnsveldse Boys wint, is het periodekampioen. Bij een gelijkspel van de Apeldoornse club moet Sportclub Lochem de uitwedstrijd tegen hekkensluiter sv Orderbos met minimaal tien doelpunten verschil winnen. Witkampers heeft alleen een theoretische kans: Robur moet verliezen, Lochem mag niet winnen en zelf moet er (ruim) van VDZ en sv Orderbos gewonnen worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl