App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws WNC haalt middenvelder uit Derde divisie en zoekt spits

WNC haalt middenvelder uit Derde divisie en zoekt spits

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

WNC heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Anil Mercan, de 26-jarige aanvallende middenvelder maakt de overstap van DOVO. Mercan speelde in het verleden onder meer bij Vitessen en maakt vanaf 2021 onderdeel uit van de hoofdmacht van Derde divisieclub DOVO.

Daarnaast heeft de eersteklasser uit Waardenburg met twaalf spelers van de huidige spelers verlengd tot de zomer van 2025: Melvin van Gestel, Roman Rahmani, Michael Soepnel, Zain Moghal, Corsin Vogtlander, Ayoub Allaoui, Jesse Dibbets, Kay van den Boogaard, Steven van de Vreede, Ritchie Zinga, Luuk Uitman enNiels de Kock.

Wel moet de nummer twee van de zuidelijke eerste klasse E op zoek naar een spits, Mirel Ibrahimovic vertrekt volgens De Gelderlander naar de Belgische amateurclub KSK Weelde.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |