App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Weer twee versterkingen voor ONA’53 van SKV

Weer twee versterkingen voor ONA’53 van SKV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De technische commissie van ONA’53 heeft laten weten dat middenvelder Panayotes Shehaj en doelman Fabian van Drumpt volgend seizoen hun thuiswedstrijden op Sportpark Van Ketwich Verschuur gaan spelen. De nieuwe aanwinsten van ONA’53 komen van plaatsgenoot SKV. Eerder werd al bekend dat Melle ten Brinke en  Tjalling Kamerman na dit seizoen de overstap van competitiegenoot SKV naar ONA’53 maken.

Panayotes Shehaj is een 21-jarige multifunctionele middenvelder die anderhalf jaar geleden vanuit Griekenland naar Nederland is gekomen en via Bennekom 2 en SKV volgend seizoen bij ONA’53 gaat spelen. Fabian van Drumpt is een 20-jarige doelman die volgend seizoen bij ONA’53 met Dennis van den Berg en Dean Meijnen het keeperstrio gaat vormen. Van Drumpt speelde al eerder bij ONA’53, maar vertrok op 13-jarige leeftijd naar SKV, waar hij inmiddels gestopt is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |