App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Uitslagen inhaalwedstrijden donderdag 7 maart

Uitslagen inhaalwedstrijden donderdag 7 maart

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Donderdagavond werden er drie inhaalwedstrijden met Gelderse inbreng gespeeld:

Vijfde klasse C:
HMC’17- Keijenburgse Boys 3-4
Halverwege leek HMC’17 op weg naar een verrassing, maar de 2-0 voorsprong werd in het tweede deel weggegeven tegen de nieuwe koploper van de vijfde klasse C. In de absolute slotfase scoorde Dion Goossens de winnende treffer voor het elftal van trainer Freddy Dahm. Keijenburgse Boys heeft twee punten voorsprong op eerste achtervolger VV Etten.
SVGG- vv Wolfersveen 3-0
Dankzij een hattrick van Wessel ter Voort in de eerste helft won SVGG in Megchelen met 3-0 en passeert het Wolfersveen op de ranglijst. Het team van trainer Jelle Elfrink staat nu op de zevende plaats, de bezoekers uit Zelhem zakken naar de achtste positie.

Vijfde klasse D:
SV Gelders Eiland- SV Loo 4-1
Ondanks een snelle openingstreffer van Luc Kampschreur heeft Loo de uitwedstrijd in Aerdt tegen Gelders Eiland met 4-1 verloren. Voor de thuisploeg waren Thijn van der Ent (2x), René Verpoort en Owe Elbertsen trefzeker. Loo blijft vijfde, Gelders Eiland stijgt naar de zevende plaats.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |