App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Oud-prof van TEC naar ambitieuze tweedeklasser

Oud-prof van TEC naar ambitieuze tweedeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens berichtgeving van De Stentor vertrekt Arsenio Valpoort na dit seizoen bij TEC en speelt hij volgend seizoen bij de ambitieuze tweedeklasser VV Unicum in Lelystad. De 31-jarige aanvaller is bezig aan zijn eerste seizoen in Tiel en speelde voorheen onder meer SC Heerenveen, PEC Zwolle, Almere City, RKC Waalwijk, Excelsior en FC Dordrecht.

Valpoort hoopt bij TEC af te sluiten met het kampioenschap en promotie naar de Tweede divisie. De club uit Tiel is bezig aan een inhaalrace en won de laatste vijf wedstrijden waardoor het is teruggekeerd in de titelrace van de Derde divisie B.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |