App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Drie punten in mindering voor sv Orderbos

Drie punten in mindering voor sv Orderbos

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De KNVB heeft sv Orderbos drie punten in mindering en een boete van € 150,- gegeven omdat de derdeklasser uit Apeldoorn zondag bij de uitwedstrijd tegen Witkampers niet is komen opdagen. SV Orderbos had op de eerste speeldag de Apeldoornse derby tegen Robur et Velocitas gewonnen en de overige twaalf duels verloren. Door de drie punten in mindering staat sv Orderbos nu met nul punten uit dertien duels onderaan in de derde klasse B. Mocht de blauwzwarte vereniging uit Apeldoorn nog een keer niet kunnen spelen, zal sv Orderbos door de KNVB uit de competitie gehaald worden.

Het duel Witkampers- sv Orderbos is door de KNVB nog niet opnieuw op het programma gezet, zondag speelt sv Orderbos thuis tegen Sportclub Lochem.

Op de website van Witkampers staat een korte toelichting:

WITKAMPERS WACHT TEVERGEEFS OP SV ORDERBOS

Witkampers was bezig met een fanatieke warming up met het doel om vandaag de 3 punten in Laren te houden. Ook de scheidsrechter was er al helemaal klaar voor. Opeens kwam het bericht dat sv Orderbos niet kwam afreizen naar Laren Gld. Een tekort aan spelers zou hiervoor de reden zijn.

 

Namens sv Orderbos geeft bestuurslid Joop Westrik onderstaande toelichting:

Wij hadden ‘s-morgen 3 ziekmeldingen ontvangen, waaronder onze keeper en we hebben al 2 keepers geblesseerd. Hierdoor hadden wij nog maar 10 man over en geen keeper.

Ik heb Witkampers netjes om 12.10 uur gebeld dat we geen spelers genoeg hadden en niet konden komen. Konden helaas ook niets meer regelen. Witkampers waren dus op tijd op de hoogte dat wij niet konden komen dus het warming up verhaal klopt niet. Wij zijn ook niet gelukkig dat wij deze beslissingen hebben moeten nemen en dit is ook de eerste keer in ons 97- jarig bestaan dat dit is gebeurd en we hopen het ook niet meer te hoeven doen.

Maar er moet wel een eerlijk verhaal verteld worden, wij accepteren de gevolgen en de sanctie die de KNVB ons heeft opgelegd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |